افزایش بهره‌ وری و کارایی با قانون “15 دقیقه‌ایِ آنتونی ترولوپ”

1 ۳۸۹

درباره نوسینده مشهورترین رمان انگلیسی در حدود 200 سال پیش چه می‌دانید؟ کار اولین رمان در سال 1847 به پایان رسید؛ اما بعد از آن و طی 38 سال بعد آنتونی ترولوپ توانست بیش از 47 رمان دیگر را در موضوعات مختلف نگارش کند و به این شکل معروف‌ترین نویسنده انگلیسی در 200 سال پیش باشد. آماری که با این سطح از کیفیت رمان‌ها و طی این مدت زمان محدود غیرقابل‌باور و شگفت‌انگیز به نظر می‌رسید. از همان موقع بود که کم کم رمز و راز چگونگی عملکرد وی در تالیف این کتب ارزشمند منتشر شد و اکنون در بحث افزایش بهره‌وری و کارایی با قانون 15 دقیقه‌ایِ آنتونی ترولوپ شناخته می‌شود.

ترولوپ درباره استراتژی نگارش خود این چنین توضیح می‌دهد:

“اکنون این قانون به بخشی از رسم و رسوم من در نگارش تبدیل شده است. این که با ساعت مچی‌ام پیش از  خودم شروع به نوشتن کنم! این که هر یک ربع یک بار 250 کلمه را روی صفحه جستجو کنم. این شیوه از نگارش به من اجازه داد 10 صفحه از یک رمان معمولی را بتوانم در یک روز بنویسم و وقتی که این روش به مدت 10 ماه ادامه می‌یافت نتیجه‌اش سه رمان در هر سال بود.”

 

افزایش بهره وری و کارایی

همراه ما باشید تا استراتژی ترولوپ را تشریح و بررسی کنیم و ببینیم که چه طور می‌تواند باعث افزایش بهره‌وری و کارایی در زندگی کنونی ما شود.

افزایش بهره‌ وری و کارایی با قانون “15 دقیقه‌ایِ آنتونی ترولوپ”

در بحث مدیریت زمان و افزایش کارایی مشکل دقیقا از آن جایی شروع می‌شود که مسئول انجام پروژه‌های بزرگ می‌شویم. پروژه یا کارهایی که زمانبر هستند و انجام آن‌ها زمان و انرژی زیادی می‌طلبد. در چنین حالتی حتی اگر به سبک وارن بافت، سرمایه‌دار معروف آمریکایی دو لیست از کارهای روزمره تهیه و در یکی از آن‌ها کارهای ضروری‌تر را قرار دهیم باز هم از انجام آن‌ها ناامید می‌شویم؛ چرا که بخش زیادی از زمان روز ما صرف انجام همان پروژه یا کار مهم و سنگین شده است.

مشاهده مقاله  28 راه برای خوشحال‌ بودن و لذت بردن از زندگی

 

افزایش کارایی

همه ما در چنین موقعیتی قرار گرفته‌ایم؛ حداقل وقتی که در حال مطالعه هستیم! مثلا خودتان را تصور کنید که قرار است یک کتاب سنگین را در طول دو روز برای امتحان بخوانید. قطعا می‌دانید که حتی اگر تمام روزتان را به مطالعه آن کتاب اختصاص دهید باز هم موفق نمی‌شوید تا آخر شب آن را به اتمام برسانید. شاید ترولوپ هم با همین مشکل مواجه بوده که توانسته با یک قانون خیلی ساده باعث افزایش بهره‌وری و کارایی شود!

 

افزایش بهره وری

مدیریت زمان و پیشرفت به سبک ترولوپ!

نوشتن کتاب چیزی نبود که در یک روز به این سادگی امکان‌پذیر باشد؛ حتی ده صفحه! اما ترولوپ با یک رویکرد متفاوت آن را عملی کرد. به این شکل که به جای این که بعد از نوشتن هر بخش میزان مطالبی که در هر فصل نوشته شدند را ارزیابی کند، یک ربع بعد پیشرفت خود را بررسی می‌کرد.

قانون “15 دقیقه‌ایِ آنتونی ترولوپ” همزمان چند مزیت به دنبال داشت. حس رضایت از انجام به موقع کارها و تکمیل کردن آن‌ها در اسرع زمان. به علاوه دو نتیجه مهم دیگر هم داشت:

ارزیابی پیشرفت‌های کوچک در کار در درازمدت علاوه بر این که به شما حس به انجام رساندن یک کار بزرگ را القا می‌کنند، باعث افزایش انگیزه شما می‌شوند

هر چه قدر که یک کار مولد را با سرعت بیش‌تری پیش ببرید افزایش بهره‌وری و کارایی سریع‌تر حاصل خواهد شد

 

قانون ترولوپ

استفاده از قانون 15 دقیقه‌ای در زندگی امروز ضروری‌تر از دیروز به نظر می‌رسد؛ چون مشغله‌های ما فرصت تداوم یک کار را از ما می‌گیرند. شاید فکر کنید که برای هر کار زمانی به اندازه خودش اختصاص می دهید و به این شیوه پیشرفت کافی در کار به دست می‌آید؛ اما باید دوباره بررسی کنید تا ببینید چقدر زمان صرف کارهای روزانه خود می کنید. تحقیقات نشان داده است که تنها 17 درصد از مردم مراقب زمان خود هستند. شما هم باید جزو این 17 درصد باشید. به این شکل که همان طور که قبلا هم در افزایش بهره‌وری در محل کار گفتیم، ابتدا به پیروی از قانون 2 دقیقه‌ای، اگر کاری بود که در 2 دقیقه یا کمتر می توانید آن را انجام دهید، سریعا انجامش دهید؛ چون انجام کارهای کوچک به صورت فوری نسبت به وقتی که آن را فراموش می کنید و بعدها به سراغش می روید، وقت کمتری از شما می گیرد. سپس از قانون 15 دقیقه‌ای برای پیشرفت در کارهای بزرگ‌تر استفاده کنید.

مشاهده مقاله  چه کارهایی انجام می دهیم که بقیه دوستمان ندارند؟ چگونه فردی دوست نداشتنی می شویم؟

 

افزایش بهره وری

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
1 Comment
  1. mohsen

    متن نیاز به اصلاح داره
    خیلی مفهوم نیست که منظورتون از قانون ۱۵ دقیقه‌ ای چیه
    این متن رو قبل از انتشار خودتون خوندید

نظر خود را بنویسید

Your email address will not be published.